|
| KOLEKCIJA VICEVA | |
| | Author | Message |
---|
Mila_Sivac
| Subject: KOLEKCIJA VICEVA Thu Feb 14, 2008 5:46 pm | |
| Stari, ali dobri! Dosao Mujo kod doktora da mu se pozali: • Dragi doktore, pomozi mi, Fata uopšte ne uživa kad je guzim! • Moj Mujo, probaj napraviti malo atmosfere... evo npr. pokušaj dovesti jednog crnca i nek' ti maše lepezom dok ti guziš! Mujo tako i uradi... maše crnac, Mujo guzi a Fata mrtva hladna. U neka doba ustane Mujo i kaže crncu: • Hajde ti guzi a ja cu mahati! I tako i bi... razvaljuje crnac Fatu, ona se sva izludila od uzbudjenja, kad ce ti Mujo na to: • Vidiš kako se maše, pizda ti materina! Polažu Mujo i Haso fiziku na Fakultetu. Prvi na usmeni ulazi Mujo i profesor mu zadaje zadatak. • Recimo, Mujo, da putuješ vozom i toplo ti je u kupeu. Šta ceš da uradiš? • Pa, otvorim prozor. • E, odlicno. Prozor ima površinu 1.5 m2, kupe ima zapreminu 12 m3, voz juri 80 km/h ka zapadu, duva južni vetar 5 m/s. Za koliko ce se izvetriti kupe? Mujo, naravno, nema pojma i padne na ispitu. Izlazi iz kabineta i isprica Hasi šta je bilo. Sledeci ulazi Haso i profesor opet zapocinje pricu. • Recimo, Haso, da putuješ vozom i toplo je u kupeu. Šta ceš uraditi? • Skinem sako. • Jako je toplo! • Skinem džemper i košulju! • Strašna vrucina i još ti je toplo! • Skidam pantalone i carape! Iznerviran profesor pocne da besni. • I šta misliš preko od tebe sedi crnac kojem pocinje da se diže dok se ti skidaš. Šta onda? • MA MOŽE ME JEBATI CIJELI KUPE ALI JA PROZORA NE OTVARAM!!! Dolazi inspekcija u kontrolu u školu i učiteljica, sva izbezumljena zbog Perice da ne lupi neku glupost, kaže devojčicama da, ako Perica bude rekao neku ružnu reč, vrište i istrče iz učionice. Postavljala inspekcija razna pitanja a deca odgovarala i na kraju pita inspektor: • Je li, deco, je l' zna neko šta se ovo zida pored vaše škole. Perica se javi: • Ja znam. • Šta, Perice? • Javna kuća - kaže Perica. Devojčice počeše da vrište i da istrčavaju napolje a Perica poče da viče: • Stanite bolan tek su temelje udarili!!! Pijani Mujo u tramvaju: " Gospodjo, nisam vidio u životu ružniju zenu od vas". Gospodja: " Ni ja nisam videla pijaniju svinju od vas". Mujo: " To je istina gospodjo, ali to će mene drzati samo do ujutro". Zaboravio dečak papagaja u frižideru. NakoN pet sati otvara frižider i iznenađeno uzvikne: "Koga to moje okice vide?" A papgaj će: "Pingvina, pička ti materina!" | |
| | | Stranac
| Subject: Re: KOLEKCIJA VICEVA Fri Feb 15, 2008 8:24 am | |
| Duva zec neku vutru pod drvetom. Prilazi mu dabar: - “Sta je zecetino, duvas, opet si se razbio ko majka?” - “Daa,breeeee.”
Napio se zeko i ide sumom pa zaspe ispod jednog drveta. Naidju dva vuka i potuku se ko ce zeca pojest, i jedan drugog ubiju. Budi se zeko sutradan i gleda oko sebe i kaze: “Zeko, zeko, svaki put kad se napijes napravis belaj”. | |
| | | Admin Admin
| Subject: Re: KOLEKCIJA VICEVA Fri Feb 15, 2008 7:35 pm | |
| Sampioni Razgovaraju Mujo i Suljo o sportu i sampionski poduhvatima bh reprezentacije u sjedecoj odbojci, te ce Suljo: - Dobri oni nasi invalidi, najbolji na svijetu,ma rasturaju bolan sve, kao ni u jednom sportu smo.A u citavom timu ni jednog Srbina ni Hrvata, ma nemaju ni promila udjela u tome. Nato ce Mujo: -E kako nemaju moj Suljo, pa sta mislis ko nam je napravio tim!?
2. KVIZ Učestvovao Mujo u kvizu "Milioner" ( Ko zeli biti milioner) i zapne na prvom pitanju pa uloži džoker, da nazove pomoć. Upita ga voditelj koga želi da nazove, a on kaže - prijatelja Sulju. - Dobro veče, vaš prijatelj Mujo zapeo je na prvom pitanju i treba mu vaša pomoć. - Halo, Suljo, pomagaj! Šta da radim, jarane? Da uložimo džokera pola-pola ili pitaj publiku? - kaže Mujo.
3. Mečka
U zoloskom vrtu mecka urlice, trazi muzjaka da se pari. Uprava, posto nema muzjaka, doseti se da ponudi Muji da "sredi" mecku za pristojnu nadoknadu. Pozovu Muju i pitaju ga: - "Jeli Mujo, da li bi ti j*bo mecku za 200 maraka?" - "Pa ne znam, da razmislim, pa sutra da vam kazem." - "Dobro, hajde razmisli." Sutradan: - "Mujo, jesi li razmislio o nasoj ponudi?" - pita upravnik. - "Jesam, i pristajem, ali imam tri uslova!" - odgovara Mujo skruseno. - "Dobro, da cujemo uslove." - "Prvo: da ne placam alimentaciju ako zatrudni!" - "Dobro, slazemo se." - "Drugo: da se ne ljubimo u usta!" - "Dobro, ne morate, to je sredjeno" - zadovoljno odgovara upravnik. - "I trece: ja imam samo 100 maraka!!!"
4. Mujo u lovu
Iso Mujo u lov na medvjede i ponese on pistolj. Naidje on tako na pecinu u kojoj medo spava. Uleti on samouvjereno i ispuca cijeli spremnik metaka, ali medo izadje iz pecine i veli Muji: -" Mujo sta hoces da te zakoljem il da te pokaram??" ovaj ce na to:-" bolje ti mene pokaraj!!" I Mujo bijesan ode kuci uzme karabin i vrati se nazad i opet ispuca nekoliko hitaca, ali medi nista i veli mu :-"Mujo sta hoces da te ubijem ili da te ka*am??" Mujo:-" A sta ces ka*aj me opet!!" I Mujo totalno popi*dio em sto mu supak bridi em ga medo ka*a uzme on stapin dinamita i vrati se i baci ga u pecinu!! BUUUUM, KRAAASS ZVEEK Ode pecina u tri pi*ke materine ali evo ti opet medvjeda van: - "Mujo sta si ti bolan lovac il peder??"
5. Magare
Takmicenje u tome ko ce nasmijati magare. Redaju se kandidati, al' magare mrtvo-hladno. Dolazi Mujo i sapne nesto magaretu na uho, a ovaj se razvali smijati. Sad takmicenje ko ce rasplakat magare. Opet kijamet kandidata, al magare mrtvo-hladno. Dolazi Mujo i sapne nesto magaretu na uho, a ovaj pocne plakat ko kisa. Pitaju Muju organizatori: "Bolan, Mujo, kako ga nasmija?" "Fino", kaze Mujo, "rek'o mu ja da imam veci ku*ac od njegovog". "Dobro, ali kako ga rasplaka", pitaju oni. "Pa pokazao mu ga", rece Mujo.
6. Intelektualac
Fata: Bolan mujo, ja sinoc izasla sa intelektualcem. Mujo: Sta ti je to? Fata: Pa jedan, intelektualac. Mujo: Pa kako je bilo? Fata: Pa prvo me vodio na veceru Fata: Pa u bijoskop Fata: Pa onda u setnju Fata: Pa onda kuci kod njega Fata: Pa onda intelektualni razgovor Fata: Pa onda izvadi svoj penis... Mujo: Sta ti je bre to penis? Fata: Ma to imaju ti intelektualci, lici na kurac, al malecko!
7. Mona Liza
Haso: Gde si bio Mujo, ne vidjeh te godinu dana! Mujo: Ma bio u Parizu. Haso: I jes vido Mona Lizu? Mujo: Ih, cuj vido, jebo!
8. Safari
Bio Mujo u Africi na safariju. Vraca ti on otalen kada sretne ga Haso pa ga upita: -A bolan Mujo jesi li sto ulovio? -Jesam, kako nisam. 15 zirafa, 10 slonova, 4 lava i 50 plizavaca. Haso zacudjeno: -A sa su ti to plizavci bolan? -More neke male crne zivotinje koje skakucu za tobom sa ispruzenom sapom i vicu:"Pliz, pliz, pliz"
9. Genetika
Mujo: Joj bolan Haso, sto ti je cudo ova genetika, evo ovde u nov'nama pise da su ukrstili kozu i ovcu. A sta bi bolan voleo kad bi mogli ukrstit? Haso: Ma ja bi voleo kad bi mogli ukrstit svica i picajzlu. M: A sto bolan? H: Ma kad mi se Fata skine, a ono svetli ko Menhetn...
10. Biciklici
Vozio Mujo biciklo i pao. Ustaje, trese prasinu i da krene, kad ugleda mali trbuscic na prednjoj gumi. - Jooj, ba, bicikla mi zatrudnela, jooj sad ce izac mali biciklici, daj da zapalim cigar i da sacekam malo. U tom nailazi Haso ... - Sta je ba Mujo, sa to radis? - Ma nista Haso, evo bicikla mi zatrudnela pa cekam da izadu mali biciklici. - Jooj to moram vid'ti, daj da i ja zapalim jednu pa da cekamo. Ibro ... - Djeste jarani, sa ima? - Evo Mujova bicikla zatrudnela pa cekamo male biciklice, ajd os snama cekat? - Ocu vala. Himzo Pandur ... - Jel ba raja, kako je ovo skupljanje na javnom mestu? - Ma evo Muji zatrudnela bicikla pa cekamo male biciklice, os i ti s snama cekat? - Ocu vala. Prode par minuta, kad izvadi Himzo pendrek pa udri po onoj trojici. - Koga ste vi nasli da zaje*avate majku vam vasu, pa ovo je muska bicikla! | |
| | | Admin Admin
| Subject: Re: KOLEKCIJA VICEVA Fri Feb 15, 2008 7:35 pm | |
| Zašto u čučavcu iza plavuše ostaju dve gomile? Zaboravila je da skine tangu!
Kako se krese plavusa? - Odlicno!
Kako se zove plavusa lezbejka? - STETA!
Zašto plavuša nije mogla da napiše broj jedanaest? - Nije znala koja jedinica ide prva.
Zasto plavusa ima sve u zivotu? - Ima zlatnu ribicu.
Sjede dvije cure u kaficu, crnka i plavusa. Nailazi konobar i pita za porudzbinu. Crnka naruci hibiskus. - "Sta je to hibiskus?", pita plavusa. - "Caj." - "E, onda meni jedan hibiskus od nane."
Dolazi tip do trafike u kojoj radi plavusa: "Tri kondoma.", kaze tip. A plavusa ce na to: "Jel' za ovdje ili za ponijeti?"
Sta radi plavusa naslonjena na dzamiju? - Slusa Bad religion!
Idu dvije plavuse ulicom i nadu ogledalo. Prva ga uzme i kaze: - Gle moja slika! Onda ga uzme druga i kaze: - E jesi ruzna.
Koja je razlika izmedu Porsche-a i plavuse? - Porsche se nikada ne posuduje prijateljima.
Sta je vrhunac gluposti? - 144 plavuse u jednoj sobi.
Koliko plavusa pravi kokice? - 3, jedna drzi lonac, a dvije drmaju sporet.
Zasto plavuse ne vezu cipele? - Da ih mogu brzo skinuti u slucaju da treba racunati preko 10.
Koja djevojka u prvom razredu ima najljepse tijelo: plavusa, tamnokosa ili crvenokosa? - Plavusa. Njoj je 18 godina.
Zasto je plavusama tesko brojati do sedam? - Moraju upotrebljavati obje ruke.
Sta kaze plavusa kad je pitas da li je zmigavac ukljucen? - Ukljucen je, ugasen je, ukljucen, ugasen, ukljucen, ugasen,...
Ide plavusa ulicom sa prasetom pod rukom i prolazi pored jedne osobe koja upita: - Otkuda ti to? - Dobitak na lotu, odgovara prase.
Sta je rekla plavusina lijeva noga, desnoj? - Nista, nikada se nisu srele.
Zasto je dobro imati plavusu kao suvozaca? - Mozes parkirati na mjestima za invalide.
Kako znas da je fax poslan od plavuse? - Postanska marka u uglu | |
| | | Mila_Sivac
| Subject: Narkomani Fri Feb 15, 2008 11:10 pm | |
| Sede 3 narkomana za stolom. 1. uzeo kokain, 2. heroin 3. travu. Ovaj 1. povuce prvu dozu i kaze: "Mene je Bog poslao da imam najbolja auta, sve zene sveta i sve naj." Na to ce 2.: - "Ne, mene je Bog poslao da imam sve najbolje na svetu." Onaj 3. cuti, cuti, a zatim povuce dim i potpuno opusteno kaze: - "...nisam ja nikog poslao." | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: KOLEKCIJA VICEVA | |
| |
| | | | KOLEKCIJA VICEVA | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |